GyĂŒmölcsös mĂ©zes mustĂĄrszĂłsz egy tĂĄlban, mellette friss gyĂŒmölcsökkel Ă©s zöldsĂ©gekkel.

GyĂŒmölcsös MĂ©zes MustĂĄrszĂłsz

A gyĂŒmölcsös mĂ©zes mustĂĄrszĂłsz egy egyszerƱ, de kĂŒlönleges kiegĂ©szĂ­tƑ, amely tökĂ©letesen harmonizĂĄl a grillezett hĂșsokkal, salĂĄtĂĄkkal vagy sajtokkal. Az Ă©des mĂ©z, a dijoni mustĂĄr Ă©s a friss narancslĂ© egyedĂŒlĂĄllĂł Ă­zvilĂĄgot teremt, amely egyszerre frissĂ­tƑ Ă©s gazdag. Ez a szĂłsz gyorsan elkĂ©szĂ­thetƑ, mĂ©gis garantĂĄltan emlĂ©kezetessĂ© teszi az Ă©tkezĂ©st, legyen szĂł csalĂĄdi vacsorĂĄrĂłl vagy barĂĄti grillezĂ©srƑl.

ElƑkĂ©szĂŒlet 5 perc
Elkészítés 0 perc
Teljes 5 perc
120 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 4
⭕ 2 ek. MĂ©z
⭕ 2 ek. Dijoni mustár
⭕ 100 ml NarancslĂ©
⭕ 50 ml AlmalĂ©
⭕ 1 tk. FehĂ©rborecet
⭕ 1 tk. Friss gyömbĂ©r
⭕ 0.5 tk. Só
⭕ 0.25 tk. Fekete bors

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció

    Elkészítési Lépések

    1

    Egy közepes tålban keverd össze a mézet és a dijoni mustårt, amíg sima ållagot nem kapsz.

    HasznĂĄlj jĂł minƑsĂ©gƱ dijoni mustĂĄrt a legjobb Ă­z Ă©rdekĂ©ben. A mĂ©z fajtĂĄja is befolyĂĄsolja az Ă­zt, prĂłbĂĄlj ki többfĂ©lĂ©t!

    2

    Add hozzå a narancslevet, az almalevet, a fehérborecetet és a frissen reszelt gyömbért. Keverd alaposan össze.

    A friss gyömbér helyett hasznålhatsz gyömbérport is, de a friss gyömbér íze sokkal intenzívebb.

    3

    ÍzesĂ­tsd sĂłval Ă©s borssal, majd alaposan keverd össze.

    A só és bors mennyiségét kóstolåssal ållítsd be, figyelembe véve a mustår sóssågåt.

    4

    HƱtsd a szószt 10-15 percig, hogy az ízek összeérjenek.

    A hƱtés segít az ízeknek összeérni és a szósznak sƱrƱbbé vålni.

    5

    TĂĄlald frissen grillezett hĂșsok, salĂĄtĂĄk vagy sajtok mellĂ©.

    A szĂłsz kivĂĄlĂłan illik szĂĄrnyasokhoz, sertĂ©shĂșshoz Ă©s kemĂ©ny sajtokhoz is.