A hal filét főzd meg a hal alaplében 10-12 percig, majd vedd ki a levéből, és tedd félre. A főzőlevet ne dobd ki, használd a leves alapjaként.
A halat úgy főzd, hogy ne essen szét, mert így könnyebben hozzáadható a leveshez.
A fokhagymát és a hagymát vágd apróra, majd egy nagyobb lábasban hevítsd fel az olívaolajat. Pirítsd meg a hagymákat és fokhagymát, amíg illatos nem lesz.
A hagyma és fokhagyma pirítása nagyon fontos az ízek kibontakoztatásához.
A sárgarépát és zellert apróra vágd, majd add hozzá a hagymás alaphoz, és pirítsd őket 5-7 percig.
A zöldségek nemcsak ízt adnak, hanem szép színt is biztosítanak a levesnek.
Öntsd hozzá a hal alaplevet és a szójaszószt, majd forrald fel. A leveshez add hozzá a hal filét és főzd további 5 percig.
A szójaszósz gazdagítja a levest és egy kis sós, umami ízt ad neki.
A Sujebi tésztát is készítsd el: vegyél egy kevés lisztet, vizet és egy csipet sót, és gyúrd össze a tésztát. Nyújtsd ki vékonyra, majd darabold kis szeletekre.
A Sujebi tészta készítésekor ne gyúrd túl, mert akkor kemény lesz. Finoman kell dolgozni vele.
A levesbe add hozzá a Sujebi tésztát, és főzd 5-7 percig, amíg megpuhul.
A tészta gyorsan megfő, ne főzd túl, mert túl puha lesz.
Tálald a levest forrón, friss korianderrel a tetején.
A koriander frissessége és citrusos íze tökéletesen kiegészíti a halas levest.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.