A főtt homárhúst vágd apróra, és keverd össze a majonézzel, citromlével, aprított petrezselyemmel, sóval és borssal.
A majonéz helyett használhatsz aiolit, vagy ízesített majonézt is, hogy még különlegesebb legyen az íze.
Pirítsd meg a zsemlék belső oldalát egy serpenyőben vajjal, hogy ropogósak és ízletesek legyenek.
A vaj helyett használhatsz fokhagymás vajat is, hogy még intenzívebb legyen az íze.
Készítsd elő a rukkolát, hogy friss és ropogós legyen.
A rukkolát hideg vízben áztasd pár percig, majd alaposan szárítsd meg, hogy ropogós maradjon.
Állítsd össze a burgert: helyezd a zsemle alsó felére a rukkolát, tedd rá a majonézes homárhúst, majd zárd le a zsemle felső részével.
Ha szereted a pikáns ízeket, adhatsz hozzá egy kevés csípős paprikát vagy tabascot a homárhúshoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.