A HĆtĆ tĂ©sztĂĄt fĆzd meg forrĂł, sĂłs vĂzben a csomagolĂĄson talĂĄlhatĂł utasĂtĂĄsok szerint. Ha elkĂ©szĂŒlt, szƱrd le, Ă©s tedd fĂ©lre.
A tĂ©sztĂĄt alaposan öblĂtsd le hideg vĂz alatt, hogy ne ragadjon össze.
A tököt hĂĄmozd meg Ă©s vĂĄgd fel kis darabokra. Egy nagyobb edĂ©nyben forralj fel 500 ml vizet, Ă©s add hozzĂĄ a dashi alapot. MiutĂĄn az alaplĂ© elkĂ©szĂŒlt, tedd bele a tököt, Ă©s fĆzd puhĂĄra.
A tök gyorsan megpuhul, de ĂŒgyelj arra, hogy ne fĆzd tĂșl, mert elveszĂtheti a textĂșrĂĄjĂĄt.
MiutĂĄn a tök megpuhult, add hozzĂĄ a szĂłjaszĂłszt, mirint Ă©s cukrot. FĆzd össze az Ăzeket, majd ĂzesĂtsd, ha szĂŒksĂ©ges.
A mirin Ă©des Ăze jĂłl harmonizĂĄl a szĂłjaszĂłsz sĂłs ĂzĂ©vel, Ăgy gazdag, mĂ©ly Ăzt ad az Ă©telnek.
Tedd a fĆtt HĆtĆ tĂ©sztĂĄt az elkĂ©szĂŒlt leveshez, Ă©s fĆzd tovĂĄbbi 2-3 percig, hogy a tĂ©szta jĂłl ĂĄtvegye a leves ĂzĂ©t.
A tĂ©szta ideĂĄlis ĂĄllaga akkor Ă©rhetĆ el, ha nem fĆzöd tĂșl. A tĂ©szta rugalmas Ă©s jĂłl magĂĄba szĂvja a gazdag leves ĂzĂ©t.
Tålald a levest friss, finomra vågott zöldhagymåval és szezåmmaggal.
A zöldhagyma Ă©s szezĂĄmmag friss Ă©s ropogĂłs textĂșrĂĄt ad a leveshez, Ăgy kivĂĄlĂł kiegĂ©szĂtĂ©st ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.