Az apróra vágott hagymát dinszteld meg olívaolajon, majd add hozzá az aprított fokhagymát és reszelt gyömbért.
A hagymát alacsony lángon dinszteld, hogy ne égjen meg, és édesebb íze legyen.
Keverd bele a kurkumát, koriandert, köményt és kardamomot, és pirítsd, amíg az illatok felszabadulnak.
A fűszereket szárazon pirítsd pár másodpercig, hogy intenzívebb legyen az ízük.
Öntsd hozzá a kókusztejet és a joghurtot, majd keverd simára.
A joghurtot lassan, fokozatosan add hozzá, hogy ne csapódjon ki.
Adj hozzá egy kevés vizet, és főzd a szószt közepes lángon 10-15 percig, amíg kissé besűrűsödik.
Főzés közben időnként keverd meg, hogy ne égjen le.
Ízesítsd sóval, és tálald rizzsel vagy naan kenyérrel.
Kóstold meg a szószt, és ízesítsd ízlés szerint, ha szükséges.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.