A karashit (japán mustárt) keverd össze a nádcukorral, sóval és rizsbormal.
Ha túl erősnek találod a mustárt, egy kis víz hozzáadásával enyhítheted.
Fokozatosan add hozzá a vizet, hogy sima, de nem túl folyós állagot kapj.
A víz mennyiségét igazíthatod az elérni kívánt ízharmóniához.
A kész karashizukét hagyd állni 10-15 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ez az állás segít a mustár ízének kialakulásában, így ne hagyd ki.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel, hogy friss, enyhén zöldes ízt adjon a karashizuke-nek.
A koriander szép díszítést ad, és frissíti az erősebb mustár ízt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.