A tésztát főzd meg sós vízben az utasítások szerint, majd szűrd le és tedd félre.
Ne főzd túl a tésztát, hogy megőrizze a kívánt állagát.
A zöldségeket aprítsd fel és egy serpenyőben pirítsd meg a sesame olajjal, amíg enyhén megpuhulnak.
A zöldségeket ne pirítsd túl, hogy megőrizzék a ropogós textúrájukat.
Egy másik serpenyőben, egy kevés olajon pirítsd meg a finomra vágott fokhagymát és hagymát.
A fokhagyma illata akkor lesz intenzívebb, ha lassan pirítod, ne égjen meg.
Add hozzá a szójaszószt, mirint és a húsleves alaplét, majd forrald fel, hogy egy gazdag levet kapj.
A levet folyamatosan kóstold, hogy a megfelelő sósságot elérd.
Egy külön edényben főzd meg a tojásokat, amíg lágy tojásokat kapsz (kb. 6-7 perc).
A tojásokat a végén hideg vízbe áztathatod, hogy könnyebben lehúzható legyen a héj.
Add hozzá a tésztát a forró leveshez, majd tálald a tésztát, zöldségeket és tojást a tetején.
A tálalás előtt egy kis friss fokhagymát is reszelhetsz rá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.