Kókuszos lassi tálalva, jégkockákkal és kókuszreszelékkel díszítve

Kókuszos lassi

A kókuszos lassi egy indiai ital, amely joghurtból és kókusztejből készül, frissítő és tápláló. Az ital gazdag kókusz ízével egy tökéletes nyári frissítő. A rózsavíz és a kókuszreszelék egyedi illatot és textúrát ad az italnak, ami még különlegesebbé teszi. Az egész család számára nagyszerű választás, ha valami frissítőre vágysz, és gyorsan elkészíthető.

Előkészület 5 perc
Elkészítés N/A
Teljes 5 perc
250 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
250 ml Joghurt
150 ml Kókusztej
2 ek. Kókuszreszelék
2 ek. Cukor
1 tk. Rózsavíz
6 db Jégkockák

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A joghurtot és a kókusztejet tedd egy turmixgépbe.

    A kókusztej gazdag ízt ad a lassihoz, de ha nem találod, helyettesítheted sima tejjel is.

    2

    Add hozzá a kókuszreszeléket, cukrot és a rózsavizet.

    A rózsavíz nemcsak ízében, hanem illatában is egyedi élményt ad a lassinak.

    3

    Turmixold össze a hozzávalókat simára.

    A kókuszreszelék egy kis textúrát ad az italnak, de ha simább állagot szeretnél, nyugodtan szűrd le.

    4

    Add hozzá a jégkockákat, és turmixold tovább, hogy az ital hideg és frissítő legyen.

    A jégkockák segítenek abban, hogy az ital még hűsítőbb legyen, különösen meleg napokon.

    5

    Tálald az alma lassit poharakba, és szórj a tetejére egy kevés extra kókuszreszeléket.