A vöröshagymát és a fokhagymát aprítsd fel, a gyömbért reszeld le, a sárgarépát és cukkinit vágd kis kockákra.
A zöldségeket vágd nagyjából egyforma méretűre, hogy egyenletesen főjenek meg.
Egy nagy lábosban hevíts olívaolajat, és dinszteld meg rajta a hagymát, fokhagymát és gyömbért.
A hagymát alacsony lángon dinszteld, hogy ne égjen meg, és édesebb íze legyen.
Add hozzá a sárgarépát és cukkinit, majd párold 5 percig.
A párolás segít kihozni a zöldségek ízét.
Öntsd hozzá a zöldségalaplét vagy vizet, és főzd a levest közepes lángon 10-12 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ha nincs zöldségalaplé, használhatsz zöldségleveskockát is.
Add hozzá a zöldborsót és a kókusztejet, majd ízesítsd sóval és borssal. Főzd további 5 percig.
A kókusztejet a főzés végén add hozzá, hogy ne forrjon szét.
Tálaláskor szórd meg friss korianderrel, és kínáld forrón.
A koriander helyett használhatsz petrezselymet is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.