Melegítsd elő a sütőt 220°C-ra, és bélelj ki egy tepsit sütőpapírral.
A sütő előmelegítése kulcsfontosságú a ropogós pizza eléréséhez. Használj sütőpapírt, hogy a tészta ne ragadjon le.
Nyújtsd ki a pizzatésztát, és helyezd a tepsibe. Vékonyan olajozd meg a tészta felületét a ropogós textúra érdekében.
A tészta kinyújtásakor használj kevés lisztet, hogy ne ragadjon az asztalhoz. Az olajozás segít a tésztának ropogósra sülni.
Kend meg a tésztát gochujang szósszal, ügyelve arra, hogy a széleket szabadon hagyd.
A gochujang szósz mennyiségét ízlés szerint állítsd be. Ha nem szereted a csípőset, használj kevesebbet.
Szórd meg reszelt mozzarellával, majd helyezd el a vékonyra szeletelt, pácolt bulgogi marhahúst a pizza tetején.
A bulgogi marhahúst egyenletesen oszlasd el a pizzán, hogy minden szeletre jusson.
Adj hozzá vékonyra szeletelt vöröshagymát és újhagymát, hogy frissességet és extra ízt adj a pizzának.
A hagymákat vékonyra szeletelve add hozzá, hogy ne legyenek túl dominánsak az ízek.
Szórd meg szezámmaggal, majd süsd a pizzát 12-15 percig, vagy amíg a sajt megolvad és a tészta aranybarnára sül.
Figyeld a pizzát sütés közben, mert a sütési idő sütőtől függően változhat. A szezámmag megpirulva még finomabb.
Sütés után hagyd pihenni 2-3 percig, majd szeleteld fel és tálald melegen.
A pihentetés segít a sajtnak megszilárdulni, így könnyebb szeletelni a pizzát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.