A teljes kiĆrlĂ©sƱ bĂșzalisztet, kovĂĄszt, sĂłt Ă©s cukrot tedd egy nagy tĂĄlba, majd keverd jĂłl össze.
A teljes kiĆrlĂ©sƱ liszt nehezebb, mint a finomliszt, ezĂ©rt a tĂ©szta sƱrƱbb lesz. SzĂŒksĂ©g lehet több vĂzre.
Add hozzĂĄ a langyos vizet Ă©s az olĂvaolajat, majd keverd addig, amĂg egy sima tĂ©sztĂĄt nem kapsz.
A tĂ©szta teljes kiĆrlĂ©sƱ lisztbĆl kĂ©szĂŒlt, ezĂ©rt nem lesz olyan sima, mint a finomlisztbĆl kĂ©szĂŒlt tĂ©szta. A lĂ©nyeg, hogy jĂłl összeĂĄlljon.
A tĂ©sztĂĄt öntsd egy olĂvaolajjal kikent tepsibe, Ă©s egyenletesen simĂtsd el.
Az olĂvaolaj megakadĂĄlyozza, hogy a tĂ©szta leragadjon a tepsibe.
Tedd a tĂ©sztĂĄt meleg helyre, Ă©s hagyd pihenni 2-3 ĂłrĂĄn keresztĂŒl, amĂg a tĂ©szta megkel.
A teljes kiĆrlĂ©sƱ lisztbĆl kĂ©szĂŒlt tĂ©szta lassabban kel meg, ezĂ©rt több idĆre van szĂŒksĂ©ge.
ElĆmelegĂtett 220°C-os sĂŒtĆben sĂŒsd 20-25 percig, amĂg a focaccia aranybarna Ă©s ropogĂłs lesz.
A sĂŒtĂ©si idĆ sĂŒtĆfĂŒggĆ, ezĂ©rt figyelj rĂĄ, hogy ne Ă©gjen meg a focaccia.
SĂŒtĂ©s utĂĄn hagyd hƱlni 10 percig, majd szeleteld fel Ă©s tĂĄlald.
A teljes kiĆrlĂ©sƱ focaccia egĂ©szsĂ©gesebb alternatĂva a hagyomĂĄnyos focacciĂĄhoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.