A lepénykenyereket egy serpenyőben enyhén megpirítjuk, amíg aranybarnák nem lesznek.
A lepénykenyeret ne süsd túl, mert ha túl ropogós, akkor nem lesz olyan puha, mint kellene.
A fokhagymát hámozd meg és reszeld le. A joghurtot keverd össze a reszelt fokhagymával és a sóval.
A friss fokhagyma íze intenzívebb, ezért ha enyhébb ízt szeretnél, próbáld meg pörkölni a fokhagymát.
A köményt egy száraz serpenyőben pirítsd meg, hogy a fűszer jobban kiadja az aromáját.
Ne pirítsd túl a köményt, mert könnyen megéghet, és akkor keserű íze lesz.
A pirított köményt keverd a joghurtos keverékhez.
A kömény aromája a joghurttal keveredve remekül kiegészíti a lepénykenyér frissességét.
A joghurtos keveréket tálald a pirított lepénykenyereken. Szórd meg friss korianderrel a tálaláshoz.
A koriander friss íze különleges kiegészítője ennek a könnyed ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.