A kurutot tedd egy tálba, majd add hozzá a sót és a citromlevet. Keverd jól össze.
A kurutnak szép simának kell lennie, ha túl sűrű, egy kevés vízzel hígíthatod.
Az uborkát hámozd meg és vágd apró kockákra, majd tedd a kurutba.
Az uborka frissessége remekül kiegészíti a joghurtot, így ne hagyd ki.
A fokhagymát apróra vágd vagy reszeld, és add hozzá a tálhoz.
A fokhagyma extra ízt ad, de ha nem szereted túl intenzíven, nyugodtan kevesebbet is tehetsz bele.
Szórj a tetejére szárított mentát, majd locsold meg olívaolajjal.
A szárított menta egy kis füstös, földes ízt ad az ételnek, és frissességet biztosít.
Jól keverd össze, és hagyd pihenni a hűtőben legalább 10 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha van időd, tálalás előtt hagyd pihenni egy órát is a hűtőben, hogy még gazdagabb íze legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.