Az uborkát alaposan mosd meg, majd vágd vékony szeletekre, vagy karikákra.
A vékony szeletek gyorsabban felszívják az ízeket, így ízletesebb lesz a végeredmény.
Egy kis tálban keverd össze a vizet, szójaszószt, szezámolajat, cukrot, sót és ecetet, hogy a szósz összeálljon.
Ha édesebbre szeretnéd, egy kis extra cukrot is hozzáadhatsz, hogy kiemeld az uborka friss ízét.
A vöröshagymát vágd vékony szeletekre, és add hozzá a kész szószhoz.
A vöröshagyma enyhén csípős íze remekül kiegészíti az uborka frissességét.
A szeletelt uborkát tedd a szószba, jól keverd össze, majd hagyd pihenni legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A pihenő idő alatt az uborka felszívja az összes ízt, így sokkal finomabb lesz.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel.
A koriander friss, zöld ízt ad az ételnek, és szépen feldobja a megjelenését.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.