A Littiket először alaposan pirítsd meg egy serpenyőben, hogy ropogósak legyenek.
A Littiket ne pirítsd túl, hogy ne égjenek meg, de ne hagyd őket is nyersek.
A friss sajtot vágd apró kockákra. Ha túróval szeretnéd, az is tökéletes hozzá.
Ha friss sajt helyett túrót használsz, egy kis sót és borsot is adhatunk hozzá.
A koriandert finomra vágd, és szórd a Littikre.
Friss koriandert használj, hogy az étel egyedi és friss ízű legyen.
A sajtot szórd a Littikre, majd egy pici olívaolajjal locsold meg.
Az olívaolaj segít a sajt szétolvadásában és még ínycsiklandóbbá teszi az ételt.
A szezámmagot szórd rá, és a fekete borssal és Himalája sóval ízesítsd.
A szezámmag extra ropogósságot ad, a bors pedig kiemeli az ízeket.
Tálald a Littiket melegen, friss korianderrel a tetején, hogy még színesebb és ínycsiklandóbb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.