A luchi tésztát forrald fel forró vízben, majd szűrd le és tedd félre, hogy lecsöpögjön.
A luchi tészta gyorsan fő, ezért figyelj rá, hogy ne főzd túl, hogy megőrizze a jó állagát.
A sajtot reszeld le finomra, és egy kis tálban keverd össze a tejföllel, hogy krémes állagot kapj.
A sajt mennyiségét ízlés szerint változtathatod, hogy gazdagabb vagy enyhébb ízt kapj.
A fokhagymát aprítsd fel, majd egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg a fokhagymát, amíg illatos nem lesz.
Ne hagyd, hogy a fokhagyma megégjen, mert akkor keserű ízt adhat az ételnek.
A sajtos-tejfölös keveréket add a serpenyőbe a fokhagymával, és keverd össze, hogy az ízek jól összesimuljanak.
Ha a keverék túl sűrű, egy kis víz hozzáadásával könnyítheted.
A luchit tedd egy tálba, és öntsd rá a sajtos-fokhagymás szószt. Alaposan keverd össze.
A luchit egyenletesen át kell járni a szósznak, hogy minden falat ízletes legyen.
Friss petrezselyemmel díszítsd a tálat, és szórd meg egy csipet sóval és borssal.
A petrezselyem friss, zöld íze jól kiemeli a sajtos étel gazdag ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.