A vajat olvaszd meg, majd hagyd kicsit hűlni.
A vajat ne melegítsd túl, hogy ne égjen meg.
A tojást verd fel a fehér cukorral és a vaníliás cukorral, amíg habos nem lesz.
A tojás cukorral való felverése segít, hogy a tészta könnyedebb legyen.
Add hozzá az olvasztott vajat, a mandulalisztet, a lisztet és a sütőport, majd jól keverd össze.
A mandulaliszt adja a tészta ízét és textúráját, ezért fontos, hogy ne hagyjuk ki.
Formázz kis golyókat a tésztából, majd forgasd meg őket a gyöngycukorban.
A gyöngycukor segít a mandelkubok külső rétegének ropogóssá tételében.
Helyezd a golyókat sütőpapírral bélelt tepsire, és süsd 180°C-on körülbelül 10-12 percig, amíg aranybarnák lesznek.
Figyeld a sütést, mert a mandelkubok gyorsan elkészülnek.
Hagyd a mandelkubokat teljesen kihűlni, mielőtt tálalod.
A kihűlés után a tészta még ízesebb és ropogósabb lesz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.