A rizst alaposan mosd meg, majd f艖zd meg a tej fel茅vel, am铆g megpuhul.
A rizs f艖z茅s茅t lass煤 t疟z枚n v茅gezd, hogy ne 茅gjen le.
Amikor a rizs megpuhult, add hozz谩 a marad茅k tejet 茅s folytasd a f艖z茅st alacsony h艖m茅rs茅kleten.
Ha t煤l s疟r疟s枚dik, egy kis extra tejet adhatsz hozz谩.
Adjuk hozz谩 a cukrot 茅s a kardamomot, 茅s f艖zz眉k tov谩bb, am铆g a cukor teljesen felold贸dik.
A kardamom egy finom f疟szeres 铆zt ad, amely j贸l illik a mang贸hoz.
A mang贸t h谩mozd meg, 茅s p眉r茅s铆tsd egy turmixg茅pben, majd add hozz谩 a rizses kever茅khez.
A mang贸 茅retts茅ge nagyon fontos, hogy 茅des 茅s kr茅mes legyen.
Adjuk hozz谩 a r贸zsavizet, 茅s keverj眉k j贸l 枚ssze, hogy minden 铆z 枚ssze茅rjen.
A r贸zsav铆z vir谩gos, friss 铆zt ad, ami kiemeli a mang贸 茅dess茅g茅t.
Tedd h疟lni, majd t谩lald friss mandul谩val d铆sz铆tve.
A mang贸s kheer hidegen a legfinomabb, t谩lal谩s el艖tt 茅rdemes a h疟t艖ben pihentetni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.