A darált sertéshúst pirítsd meg szezámolajon, amíg barnára sül. Add hozzá az apróra vágott fokhagymát és gyömbért, majd pirítsd tovább 1-2 percig. Tipp: ne mozgasd túl gyakran a húst, hogy szép kérget kapjon.
Öntsd hozzá a szójaszószt, és főzd további 5 percig, amíg a hús teljesen átveszi az ízeket, a szósz pedig kissé besűrűsödik. Tipp: egy kevés vízzel lazíthatod, ha túl sósnak érzed.
A ramen tésztát főzd meg a csomagolás szerint, majd szűrd le és ne öblítsd le, hogy a szósz jobban rátapadjon. Tipp: egy kis főzővizet is félretehetsz, ha lazább szószra vágysz.
Keverd össze a főtt tésztát a szójaszószos-húsos keverékkel. Alaposan forgasd át, hogy minden szálat bevonjon a szósz. Tipp: ez a lépés forrón a legjobb, közvetlen tálalás előtt végezd.
Tálald azonnal: szórd meg apróra vágott újhagymával, helyezd rá a félbevágott főtt tojásokat. Tipp: megszórhatod pirított szezámmaggal vagy chilipehellyel is, ha pikánsabb ízre vágysz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.