A vöröshagymát és fokhagymát aprítsd fel, majd dinszteld meg olívaolajon egy nagy serpenyőben.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, hogy ne legyenek túl nagy darabok a töltelékben.
Add hozzá a főtt vörösbabot, kukoricát, és a felkockázott paradicsomot. Keverd össze.
Használhatsz konzerv vörösbabot és kukoricát is, de a friss alapanyagok íze finomabb.
Fűszerezd chiliporral, füstölt paprikával, sóval és borssal. Főzd közepes lángon 5-7 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A chilipor mennyiségét ízlés szerint állíthatod. Ha szereted a csípőset, használj többet.
Az avokádót szeleteld fel, a lime levét facsard ki, és a koriandert aprítsd fel.
Az avokádót csak tálalás előtt szeleteld fel, hogy ne barnuljon meg.
Melegítsd meg a tortilla lapokat egy száraz serpenyőben, hogy ruganyosak legyenek.
A tortilla lapokat ne melegítsd túl, mert akkor kiszáradnak és töredezni fognak.
Töltsd meg a taco tortillákat a babos keverékkel, majd helyezz rá avokádószeleteket, friss koriandert, és locsold meg lime lével.
Ne töltsd túl a tortillákat, mert akkor nehéz lesz összehajtani őket.
Tálald azonnal, ízlés szerint további lime szeletekkel és friss korianderrel díszítve.
Kínálhatsz mellé vegán tejfölt vagy salsa szószt is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.