A fokhagymát hámozd meg, és aprítsd fel vagy reszeld le.
A fokhagyma íze intenzívebb lesz, ha reszeled.
Egy serpenyőben öntsd bele a mézet, citromlevet, tequilát és barbecue szószt.
Használj jó minőségű barbecue szószt a legjobb ízhatás érdekében.
Add hozzá a felaprított fokhagymát, sót, borsot és chili port, majd keverd jól össze.
A chili por mennyiségét ízlés szerint állítsd be.
Főzd közepes lángon 5-10 percig, hogy a szósz besűrűsödjön.
Közben folyamatosan kevergesd, hogy ne égjen le.
Tálald a kész szószt grillezett húsokhoz, zöldségekhez vagy akár salátákhoz.
A szósz hűtőben tárolva eláll néhány napig.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.