A fokhagymåt håmozd meg és reszeld le finomra.
A fokhagyma prĂ©selĂ©sĂ©vel mĂ©g intenzĂvebb Ăzt Ă©rhetsz el.
Egy tålban keverd össze a mézet, mustårt, citromlevet, sót és borsot.
HasznĂĄlj dijoni mustĂĄrt a pikĂĄnsabb ĂzĂ©rt, vagy Ă©des mustĂĄrt, ha lĂĄgyabb Ăzt szeretnĂ©l.
Add hozzå a reszelt fokhagymåt és keverd jól össze.
A fokhagymĂĄt reszeld finomra, vagy zĂșzd össze, hogy a lehetĆ legtöbb Ăzt kiaddja. Keverd alaposan össze a többi hozzĂĄvalĂłval, hogy egyenletes ĂzƱ legyen a szĂłsz.
Ăntsd hozzĂĄ az olĂvaolajat, Ă©s keverd Ășjra alaposan.
Az olĂvaolajat lassan csorgasd hozzĂĄ, miközben folyamatosan kevered, hogy a szĂłsz emulgeĂĄlĂłdjon.
TĂĄlald a kĂ©sz szĂłszt grillezett hĂșsokhoz, zöldsĂ©gekhez vagy akĂĄr tĂ©sztĂĄkhoz.
A szĂłszt hƱtĆben tĂĄrolva nĂ©hĂĄny napig elĂĄll.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.