A rozmaringot aprĂtsd fel finomra, a gyömbĂ©rt hĂĄmozd meg Ă©s reszeld le.
A rozmaringot közvetlenĂŒl a felhasznĂĄlĂĄs elĆtt aprĂtsd, hogy megĆrizze az aromĂĄjĂĄt. A gyömbĂ©rt reszelheted finomra vagy aprĂłra vĂĄghatod, ahogy jobban szereted.
A fokhagymĂĄt hĂĄmozd meg Ă©s aprĂtsd fel.
A fokhagymĂĄt prĂ©seld ĂĄt fokhagymanyomĂłn, ha intenzĂvebb Ăzt szeretnĂ©l.
Egy serpenyĆben hevĂtsd fel az olĂvaolajat közepes lĂĄngon.
Ne hevĂtsd tĂșl az olajat, mert megĂ©ghet a fokhagyma Ă©s a gyömbĂ©r.
Add hozzĂĄ a reszelt gyömbĂ©rt Ă©s fokhagymĂĄt, Ă©s pirĂtsd 1-2 percig.
Vigyåzz, hogy a fokhagyma ne égjen meg, mert keserƱ lesz.
Add hozzĂĄ a mĂ©zet Ă©s a felaprĂtott rozmaringot, majd keverd jĂłl össze.
HasznĂĄlj jĂł minĆsĂ©gƱ, folyĂ©kony mĂ©zet a legjobb eredmĂ©nyĂ©rt.
FĆzd alacsony lĂĄngon 5-7 percig, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek Ă©s a szĂłsz besƱrƱsödjön.
Közben idĆnkĂ©nt keverd meg, hogy ne ragadjon le az aljĂĄra. Ha tĂșl sƱrƱ lenne, adj hozzĂĄ egy kevĂ©s vizet.
ĂzesĂtsd sĂłval Ă©s borssal, majd tĂĄlald a kĂ©sz szĂłszt tĂ©sztĂĄkhoz, grillezett hĂșsokhoz vagy zöldsĂ©gekhez.
KĂłstold meg a szĂłszt, Ă©s ĂzlĂ©s szerint ĂĄllĂtsd be a sĂł- Ă©s borsmennyisĂ©get. Ha pikĂĄnsabban szereted, adhatsz hozzĂĄ egy csipet chiliport.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.