A miso pasztát oldd fel egy kevés meleg alaplében, hogy könnyen elkeverhető legyen.
A miso paszta jól oldódik meleg vízben vagy alaplében, segítve a sima állagot.
A gombákat szeleteld fel, a tofut pedig kockázd fel kisebb darabokra.
A shiitake gomba különleges ízt ad a levesnek, de bármilyen más gomba is használható, ha épp nem található.
Egy nagy lábasban melegítsd fel az alaplevet, és add hozzá az oldott miso pasztát. Keverd jól össze.
Ha nem szeretnéd, hogy a miso túl erős legyen, a leves főzése előtt próbálj kóstolni és igény szerint alakítsd.
Add hozzá a gombákat, tofut, szója csírát, és főzd a levest közepes lángon 5-7 percig, amíg a hozzávalók megpuhulnak.
A tofu egy kis időt igényel, hogy átvegye a leves ízét, ezért ne siettesd a főzést.
Tálald a levest forrón, friss zöldhagymával és szezámmaggal megszórva.
A zöldhagyma frissességet ad a levesnek, míg a szezámmag egy kis ropogós textúrát és ízt ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.