A szárított miyeok algát alaposan öblítsd le hideg vízben, majd áztasd be 10-15 percig, amíg megpuhul.
Győződj meg róla, hogy az algák teljesen megpuhultak, hogy könnyen fel tudj dolgozni minden darabot.
Miután az algák megpuhultak, vágd őket apró darabokra. A felesleges vizet próbáld eltávolítani róluk, ha szükséges, nyomd ki őket egy tiszta konyharuhával.
Ha túl sok vizet hagysz benne, az étel íze felhígulhat. Ügyelj a megfelelő textúrára.
Egy nagy tálban keverd össze a szójakészítményt, szezámolajat, hagymaport, sót és cukrot. Keverd jól össze, hogy a fűszerek egyenletesen eloszoljanak.
Ha szeretnéd, a szójaszósz mennyiségét ízlés szerint változtathatod, hogy erősebb ízt kapj.
Add hozzá az apróra vágott algákat a fűszeres keverékhez, majd alaposan keverd össze, hogy az ízek mindenhol eloszoljanak.
Használj nagyobb tálat, hogy könnyen összekeverhesd az összes hozzávalót, és ne pazarolj semmit.
Szórj a tetejére szezámmagot, és finoman keverd bele, hogy a ropogós magok minden falatot feldobjanak.
A szezámmag ad egy extra roppanós textúrát az ételhez, és még ízesebbé teszi.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.