A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk. A zöldpaprikát és piros paprikát is felkockázzuk.
A paprikák apróra vágása segít abban, hogy minden falat egyenletesen ízesített legyen.
Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, és pirítsuk meg a hagymát és fokhagymát, amíg üvegesek nem lesznek. Ezután adjuk hozzá a paprikát, és főzzük őket együtt 5 percig.
Pirítás közben ügyelj arra, hogy a zöldségek ne égjenek meg, mert ez keserű ízt adhat.
A fasírtport egy nagy tálban keverjük össze a tojásokkal, kókusztejjel, sóval, borssal és a tejföllel. Adjuk hozzá a megpirított zöldségeket.
A kókusztej és a tejföl extra krémességet ad a keveréknek.
A keveréket alaposan keverjük össze, és öntsük egy sütőformába. A sütőt előmelegítjük 180°C-ra, majd süssük a keveréket 40-45 percig, amíg szép aranybarna nem lesz.
Ha a teteje gyorsan megsül, de belül még nem elég átsült, fóliával takarjuk le a formát, és így süssük tovább.
Miután elkészült, hagyjuk kicsit hűlni, majd szeleteljük fel, és tálaljuk.
A Moi Moi hűlés után könnyebben szeletelhető és nem törik el.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.