A hĂșst felkockĂĄzzuk, majd egy nagy lĂĄbasban olĂvaolajon megpirĂtjuk.
A hĂșs pirĂtĂĄsa segĂt, hogy gazdagabb Ăzt kapjon az Ă©tel.
A fokhagymĂĄt Ă©s pĂłrĂ©hagymĂĄt aprĂłra vĂĄgjuk, majd a hĂșssal egyĂŒtt pirĂtjuk 5-7 percig.
A pĂłrĂ©hagyma Ă©s fokhagyma egyĂŒttesen ad egy szĂ©p, aromĂĄs alapot az Ă©telnek.
HozzĂĄadjuk a felkarikĂĄzott sĂĄrgarĂ©pĂĄt, zellert, Ă©s a kockĂĄzott paradicsomot. KeverjĂŒk össze.
A zöldsĂ©gek szĂnt Ă©s Ăzt adnak, miközben fokozzĂĄk a leves gazdagsĂĄgĂĄt.
A babot Ă©s a kukoricĂĄt is hozzĂĄadjuk, majd öntsĂŒk fel annyi vĂzzel, hogy ellepje az összes hozzĂĄvalĂłt.
Ha friss babot hasznĂĄlunk, Ă©rdemes elĆzĆleg megfĆzni, hogy gyorsabb legyen az Ă©tel elkĂ©szĂtĂ©se.
FƱszerezzĂŒk kömĂ©nnyel, oregĂĄnĂłval, sĂłval Ă©s borssal, majd fĆzzĂŒk 30 percig, amĂg a zöldsĂ©gek megpuhulnak.
A kömĂ©ny Ă©s oregĂĄnĂł a hagyomĂĄnyos ĂzesĂtĆk, amelyek emelik az Ă©tel ĂzĂ©t.
A krumplit meghĂĄmozzuk, felkockĂĄzzuk, Ă©s a leveshez adjuk. TovĂĄbb fĆzzĂŒk, amĂg a krumpli megpuhul.
A krumpli sƱrĂti a levest, Ă©s lĂĄgyĂtja a fƱszerek erĆteljes ĂzĂ©t.
Ha minden megpuhult, tålaljuk a levest friss petrezselyemmel, és fogyasszuk melegen.
Friss koriander is jĂłl illik hozzĂĄ, ha szeretnĂ©nk extra friss Ăzt adni az Ă©telnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.