A húst felkockázzuk, majd egy nagy lábasban olívaolajon megpirítjuk.
A hús pirítása segít, hogy gazdagabb ízt kapjon az étel.
A fokhagymát és póréhagymát apróra vágjuk, majd a hússal együtt pirítjuk 5-7 percig.
A póréhagyma és fokhagyma együttesen ad egy szép, aromás alapot az ételnek.
Hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát, zellert, és a kockázott paradicsomot. Keverjük össze.
A zöldségek színt és ízt adnak, miközben fokozzák a leves gazdagságát.
A babot és a kukoricát is hozzáadjuk, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje az összes hozzávalót.
Ha friss babot használunk, érdemes előzőleg megfőzni, hogy gyorsabb legyen az étel elkészítése.
Fűszerezzük köménnyel, oregánóval, sóval és borssal, majd főzzük 30 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A kömény és oregánó a hagyományos ízesítők, amelyek emelik az étel ízét.
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és a leveshez adjuk. Tovább főzzük, amíg a krumpli megpuhul.
A krumpli sűríti a levest, és lágyítja a fűszerek erőteljes ízét.
Ha minden megpuhult, tálaljuk a levest friss petrezselyemmel, és fogyasszuk melegen.
Friss koriander is jól illik hozzá, ha szeretnénk extra friss ízt adni az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.