A gombát szeleteld fel és egy serpenyőben pirítsd meg egy kis olajon, amíg meg nem puhul.
Ha szeretnéd, egy kevés fokhagymát is piríthatsz a gombával együtt a még intenzívebb ízért.
A hagymát, fokhagymát és zöld chilit apróra vágd, majd egy másik serpenyőben pirítsd meg egy kevés olajjal.
Ügyelj arra, hogy a fokhagyma ne égjen meg, mert keserűvé válhat.
Miután a hagyma megpuhult, add hozzá a pirított gombát, a köményt, koriandert és a sót. Pirítsd még 2-3 percig.
A gomba elég vizet enged, így a fűszerek jól átjárják a keveréket.
A búzalisztet és rizslisztet keverd össze, hogy sűrű tésztát formálj belőle. Add hozzá a gombás keveréket.
A tésztának sűrűnek kell lennie ahhoz, hogy formálható legyen. Ha szükséges, adj hozzá egy kis vizet.
Melegítsd fel az olajat egy serpenyőben, és formálj kis golyókat a tésztából, majd süsd őket aranybarnára.
A megfelelő olajhőmérséklet segít abban, hogy a golyók ropogósak legyenek, és ne szívják magukba az olajat.
Miután elkészültek, szedd ki a Mushroom Bhaji-kat, és tedd papírtörlőre, hogy lecsöpögjenek az olajról.
A papírtörlő segít abban, hogy az olaj ne áztassa el a Bhaji-t, és megőrzi a ropogós textúrát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.