Egy tálban keverd össze a dijoni mustárt és a majonézt simára.
A legjobb eredmény érdekében használj szobahőmérsékletű majonézt.
Add hozzá a reszelt fokhagymát, a citromlevet és a mézet, majd keverd alaposan össze.
A fokhagymát reszeld finomra, hogy ne legyenek benne nagy darabok.
Ízesítsd sóval és borssal, majd add hozzá az olívaolajat, és keverd simára.
Az olívaolajat lassan csorgasd hozzá, miközben folyamatosan kevered, hogy a szósz krémesebb legyen.
Hűtsd le a szószt legalább 20 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha nincs időd, tedd a hűtőbe, így hamarabb lehűl.
Tálald grillezett húsok, sült zöldségek vagy szendvicsek mellé.
A szósz kiválóan passzol burgerekhez is!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.