Narancslé gyömbérrel frissen tålalva

Narancslé gyömbérrel

A narancslĂ© gyömbĂ©rrel egy tökĂ©letes ital, amely frissĂ­tƑ Ă­zekkel Ă©s immunerƑsĂ­tƑ hatĂĄssal gazdagĂ­tja a mindennapokat. A narancs termĂ©szetes Ă©dessĂ©ge harmonikusan pĂĄrosul a gyömbĂ©r pikĂĄns fƱszeressĂ©gĂ©vel, miközben a mĂ©z lĂĄgyĂ­tja az ital Ă­zvilĂĄgĂĄt. Ez a recept ideĂĄlis vĂĄlasztĂĄs reggelire vagy egy forrĂł nyĂĄri dĂ©lutĂĄnra. Ha szeretnĂ©d mĂ©g izgalmasabbĂĄ tenni, prĂłbĂĄlj hozzĂĄadni egy csipet fahĂ©jat vagy egy csepp citromlevet az extra frissessĂ©gĂ©rt.

ElƑkĂ©szĂŒlet 10 perc
Elkészítés 0 perc
Teljes 10 perc
120 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 2
⭕ 400 ml Frissen facsart narancslĂ©
⭕ 10 g Friss gyömbĂ©r
⭕ 15 g MĂ©z
⭕ 100 ml Hideg víz
⭕ 6 db JĂ©gkocka

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció

    Elkészítési Lépések

    1

    Facsarj ki körĂŒlbelĂŒl 4 nagy narancsot, hogy friss narancslevet kapj. SzƱrd le, hogy a gyĂŒmölcshĂșs ne kerĂŒljön az italba.

    A legjobb, ha friss, Ă©rett narancsokat hasznĂĄlsz. A gyĂŒmölcshĂșs mennyisĂ©gĂ©tƑl fĂŒggƑen lehet, hogy több vagy kevesebb narancsra lesz szĂŒksĂ©ged.

    2

    HĂĄmozd meg a gyömbĂ©rt, Ă©s reszeld finomra. A gyömbĂ©rt közvetlenĂŒl a narancslĂ©hez add, hogy az Ă­zek összeĂ©rjenek.

    A gyömbĂ©r mennyisĂ©gĂ©t Ă­zlĂ©s szerint ĂĄllĂ­thatod. Ha erƑsebb gyömbĂ©rĂ­zt szeretnĂ©l, hasznĂĄlj többet.

    3

    Adj hozzå mézet, és keverd addig, amíg teljesen feloldódik a narancslében.

    A mĂ©z helyett hasznĂĄlhatsz mĂĄs Ă©desĂ­tƑszert is, pĂ©ldĂĄul agavĂ© szirupot vagy juharszirupot.

    4

    Öntsd hozzĂĄ a hideg vizet, majd keverd meg az italt, hogy a gyömbĂ©r Ă©s a mĂ©z Ă­zei egyenletesen eloszoljanak.

    A vĂ­z mennyisĂ©gĂ©t Ă­zlĂ©s szerint ĂĄllĂ­thatod, attĂłl fĂŒggƑen, hogy mennyire szeretnĂ©d hĂ­gĂ­tani a narancslevet.

    5

    Tålald a narancslevet jégkockåkkal, és azonnal fogyaszd. Ha szeretnéd, díszítsd egy narancsszelettel a pohår szélén.

    A narancsszelet helyett díszítheted gyömbérszelettel vagy mentalevéllel is.