A szárított tintahalat (ojingeochae) tedd egy tál vízbe, és hagyd 10-15 percig ázni, amíg megpuhul.
Ha gyorsítani szeretnéd a folyamatot, forró vízben is áztathatod a tintahalat, hogy hamarabb megpuhuljon.
A megpuhult tintahalat vágd vékony csíkokra.
A tintahal csíkokat vékonyan vágd, hogy könnyebben átvegyék az ízeket.
A fokhagymát és a zöldhagymát apróra vágd.
A fokhagymát apróra vágva a legjobb, mert jobban kiemeli az étel ízét.
Egy kis tálban keverd össze az ecetet, cukrot, szezámolajat, pirospaprikát és sót, amíg a cukor fel nem oldódik.
Az ecet és cukor megfelelő aránya fontos, hogy egyensúlyt adjon az ételnek, így ne hagyd ki a kóstolást!
A vágott tintahalat tedd egy tálba, add hozzá a fokhagymát, zöldhagymát és a pirospaprikás keveréket, majd alaposan keverd össze.
A pirospaprika és a szezámolaj különleges ízt ad a tintahalnak, próbáld meg jól összekeverni őket.
Szórd meg szezámmaggal, és hagyd egy kicsit állni, hogy az ízek összeérjenek.
A szezámmag nemcsak ízt, hanem textúrát is ad az ételhez, ne hagyd ki belőle!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.