Az okarát egy nagy tálba tedd, és keverd össze a liszttel.
Az okara gazdag fehérjében, és segít a tészta rugalmasságában.
Add hozzá a tojást, sót, borsot és vizet, majd gyúrd össze a tésztát.
Ha a tészta túl száraz, egy kis extra vizet adhatunk hozzá, hogy könnyebben dolgozható legyen.
Készíts belőle kis golyókat, majd nyújtsd ki őket egyenletes vastagságúra.
A tésztát ne nyújtsd túl vékonyra, hogy ne szakadjon el a sütés során.
Hevíts egy serpenyőt, és egy kevés olívaolajjal süsd ki a tésztát közepes lángon, mindkét oldalát 2-3 percig.
A tészták mindkét oldalát aranybarnára süsd, hogy ropogósak legyenek.
Miután a tészták elkészültek, szórd meg friss korianderrel és tálald melegen.
A koriander frissessége kiemeli az étel ízét, és gazdagítja az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.