Az onsen tamago elkészítéséhez tegyél fel egy lábast vízfürdőbe, és állítsd be a hőmérsékletet 65-70°C-ra. A tojásokat tedd bele a vízbe és hagyd főni 20-25 percig, amíg a fehérje megdermed, de a sárgája még lágy marad.
Ha nincs pontos hőmérőd, használd a konyhában lévő hőfokozatot a víz melegítéséhez, és ügyelj arra, hogy ne forrjon fel a víz!
A zöldségeket hámozd meg, majd vágd fel őket egyenletes darabokra. Az édesburgonyát, cukkinik, sárgarépát helyezd egy tepsire, és locsold meg olívaolajjal. Sózd és borsozd meg őket, majd finoman reszelj rá fokhagymát.
Ügyelj arra, hogy a zöldségeket egyenletesen szeleteld fel, így minden egyformán süljön.
Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra. A zöldségeket süsd 25-30 percig, amíg megpuhulnak és enyhén karamellizálódnak.
A sütési idő függhet a zöldségek vastagságától. Ne süsd túl őket, hogy ne veszítsenek az ízükből!
Amikor a tojások és a zöldségek is elkészültek, tálald az onsen tamagot egy tányérra, és helyezd mellé a sült zöldségeket.
A korianderlevelekkel szórva tálald, hogy friss, zöld ízt adjon az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.