Tedd a tojásokat egy lábasba, és öntsd fel vízzel, hogy teljesen ellepje őket. Főzd őket 6-7 percig alacsony lángon, hogy puha tojásokat kapj. Miután elkészültek, vedd ki őket, és tedd félre.
Az onsen tamago tojásoknak kívül puháknak kell lenniük, de a sárgája folyós maradjon. Ne főzd túl!
A csirke alaplét öntsd egy nagy lábasba, és forrald fel. Add hozzá a szójaszószt, mirint és a sushikecsapot, hogy ízesítsd a levest.
Ha szeretnéd, egy kis pici friss gyömbért is tehetsz a levesbe, hogy még frissebb ízt kapjon.
A tésztát főzd meg a csomagolás utasításai szerint, majd tedd félre.
Ne hagyd túl sokáig főzni a tésztát, hogy ne legyen túl puha vagy szétfőtt!
A garnélát és a halat rövid ideig forrald a levesben, hogy átmelegedjenek, majd tedd félre.
A tenger gyümölcsei gyorsan elkészülnek, ne főzd őket túl, különben kemények lesznek!
Tálalás előtt a tálak aljára helyezd az udon tésztát, majd öntsd rá a forró levest. Az onsen tamago tojásokat tedd a leves tetejére, és díszítsd zöldhagymával, szezámmaggal, valamint nori darabokkal.
A tálaláskor ügyelj arra, hogy a tojásokat óvatosan helyezd a levesre, hogy ne törjenek el.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.