Vágd fel a baguettet hosszában. Az így kapott fél baguette darabokat tedd egy tepsibe, és egy kevés olívaolajjal locsold meg a felületüket.
A friss baguette nemcsak az íz miatt fontos, hanem hogy kellően ropogós maradjon a sütés után is.
Tedd a baguette darabokat egy 180°C-ra előmelegített sütőbe 5-7 percre, hogy a kenyér enyhén piruljon és ropogós legyen.
Ne süsd túl a kenyeret, mert akkor kiszárad, és nem lesz kellemes az állaga.
Miközben a kenyér sül, vágd fel az érett paradicsomokat felére, és dörzsöld át a frissen sült baguette darabokat a paradicsom vágott felületével.
Az érett paradicsom lédús és ízletes lesz, ami nagyon fontos, hogy a kenyér igazán ízes legyen.
A fuetet vékony szeletekre vágva helyezd a pirított kenyérre. Ha szeretnéd, egy kevés friss borsot is szórhatsz rá, hogy még ízesebb legyen.
A fuet karakteres íze tökéletesen illik a paradicsomhoz, és jól kiegészíti a kenyér ropogósságát.
Locsold meg a kész ételt egy kevés olívaolajjal, és egy csipetnyi sóval ízesítheted.
A friss olívaolaj gazdag, gyümölcsös ízt ad a fogásnak, és emeli a paradicsom ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.