A paneert vágd fel kisebb kockákra. A hagymát, fokhagymát és a gyömbért hámozd meg, majd aprítsd fel.
A paneer érdemes egy kicsit megpirítani, hogy még ízletesebb legyen a végén.
A spenótot alaposan mosd meg, majd egy nagy lábasban, kevés vízzel párold meg, amíg meg nem puhul. Miután megpuhult, szűrd le, és tedd félre.
A spenótot ne párold túl, mert elveszítheti a friss zöld ízét és tápanyagtartalmát.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a felaprított hagymát, fokhagymát és gyömbért. Pirítsd őket 5 percig, amíg illatosak lesznek.
A hagyma és a fokhagyma pirítása segít kiemelni az ízeket, és egy kellemes alapot ad a levesnek.
Add hozzá a garam masalát és a köményt, majd keverd el jól. Add hozzá a párolt spenótot, és főzd együtt 5 percig.
A garam masala egy indiai fűszerkeverék, amely a curry alapízeinek egyik legfontosabb összetevője.
A végén add hozzá a tejszínt és a sült paneert, majd alaposan keverd össze. Főzd még 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A tejszín lágyítja a curry ízét, így egy krémes, gazdag textúrát ad a végső ételnek.
Tálald forrón, friss korianderrel díszítve.
A koriander frissessége tökéletesen kiegészíti az étel gazdag ízvilágát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.