A pandorót vágd szeletekre, és tedd egy tálba. Ha szükséges, enyhén megmelegítheted a pandorót a sütőben, hogy frissességét megőrizze.
A pandoro friss, puha textúrája miatt nem szükséges túl sok hővel kezelni, elég egy kicsit megmelegíteni.
A tejcsokoládét törd apróra, és tedd egy kis lábasba. Add hozzá a tejszínt, majd alacsony hőmérsékleten kevergetve olvaszd fel a csokoládét, amíg sima, krémes szósz nem lesz belőle.
A csokoládét lassan olvaszd fel, hogy ne égjen meg, és a tejszín segít krémes állagot biztosítani.
Miután a csokoládé teljesen felolvadt, vedd le a tűzről, és adj hozzá egy evőkanál porcukrot, ha szeretnél egy kicsit édesebb szószt. Keverd jól össze.
A porcukor segít egyenletesebbé tenni a csokoládé szószt, de ha nem szeretnéd túl édesen, hagyd el.
A pandoro szeletekre öntsd a tejszínes tejcsokoládé szószt, és tálald a tetején friss bogyós gyümölcsökkel, mint málna vagy áfonya.
A gyümölcsök frissessége és enyhén savanykás íze tökéletesen kiegészíti a gazdag csokoládét és a pandorót.
Végül szórd meg a desszertet egy csipet kakaóporral a tetején a díszítéshez, és tálald azonnal.
A kakaópor egy finom, édes aromát ad, amely szép színt is biztosít a desszertnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.