A főtt burgonyát pürésítsd, és keverd össze az apróra vágott hagymával és korianderrel.
A burgonyát érdemes nem túl pépesíteni, hogy néhány darabka textúrája megmaradjon.
A joghurtot egy kis tálban keverd össze a chili porral, fahéjjal, sóval, szójaszószsal és lime levével.
A joghurtos tölteléket készítheted kissé krémesebbre, ha szükséges egy kis vízzel hígítod.
A puri golyókat óvatosan készítsd elő úgy, hogy egy kis nyílást csinálsz bennük, hogy könnyen megtölthesd őket.
Ügyelj arra, hogy ne törjön el a puri, mert akkor a töltelék ki fog folyni.
Minden puri közepébe tölts egy kanál burgonyás keveréket, majd kanalazd rá a joghurtos szószt.
Ha szeretnéd, a joghurtos töltelékbe egy kis extra zöld chilit is adhatsz a pikáns ízért.
Tálald az elkészített Pani purit friss korianderrel díszítve.
Friss koriander helyett petrezselyem is használható, ha nem kedveled a koriander ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.