A paradicsomokat hĂĄmozd meg, Ă©s vĂĄgd fel aprĂł kockĂĄkra. A paprikĂĄkat is vĂĄgd fel hosszĂĄban, tĂĄvolĂtsd el a magokat Ă©s szeleteld fel.
A paradicsom hĂĄmozĂĄsa könnyebbĂ© vĂĄlik, ha forrĂł vĂzbe mĂĄrtod Ćket egy pillanatra, Ăgy könnyen lehĂșzhatod a hĂ©jukat.
A hagymĂĄt Ă©s a fokhagymĂĄt aprĂłra vĂĄgd. Egy serpenyĆben hevĂts olajat, majd add hozzĂĄ a hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt. PirĂtsd meg Ćket ĂŒvegesre.
A hagyma akkor lesz igazĂĄn Ă©des Ă©s Ăzletes, ha lassan pirĂtod, ne hagyd, hogy megĂ©gjen.
Amikor a hagyma megpirult, add hozzĂĄ a felvĂĄgott paprikĂĄt Ă©s paradicsomot, majd ĂzesĂtsd sĂłval, borssal Ă©s egy kevĂ©s cukorral, hogy kihozd a paradicsom Ă©des ĂzĂ©t.
Ha szeretnĂ©d, adhatunk egy csipetnyi fĂŒstölt paprikĂĄt is, hogy extra Ăzt adjon a szĂłsznak.
Hagyj mindent fĆni közepes lĂĄngon 15-20 percig, amĂg a paradicsom teljesen feloldĂłdik Ă©s sƱrƱ szĂłszt kapunk.
Ha tĂșl sƱrƱnek talĂĄlod a szĂłszt, egy kevĂ©s vĂzzel hĂgĂthatod.
Amikor elkĂ©szĂŒlt, add hozzĂĄ a friss bazsalikomot, Ă©s keverd össze.
A bazsalikomot frissen Ă©rdemes hozzĂĄadni, hogy megtartja az ĂzĂ©t Ă©s illatĂĄt.
TĂĄlald a paradicsomszĂłszt friss pirĂtott kenyĂ©rrel vagy rizzsel, Ă©s dĂszĂtsd bazsalikommal.
A paradicsomszĂłsz tökĂ©letes kiegĂ©szĂtĆje a friss fƱszernövĂ©nyekkel Ă©s egy kis olĂvaolajjal tĂĄlalva.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.