Egy lábasban forrald fel a vizet a sóval együtt. Ha felforrt, csökkentsd a hőfokot alacsonyra.
Használj vastag aljú edényt, hogy a hő egyenletesen oszoljon el és ne égjen le a pap.
Fokozatosan, folyamatos keverés mellett szórd bele a kukoricalisztet a vízbe, ügyelve, hogy ne csomósodjon össze.
Használj habverőt vagy fakanalat – így könnyebb simára keverni a masszát.
Főzd a papot lassú tűzön, folyamatos keverés mellett 10-15 percig, amíg sűrű, sima állagúvá válik.
A pap akkor jó, ha elválik az edény falától és nehéz keverni – ekkor készült el.
Amint elkészült, kanalazd tálba, és a tetejére tegyél friss vajdarabokat, amik ráolvadnak a forró papra.
A vajat közvetlenül tálalás előtt tedd rá, így látványosabban olvad és fokozza az ízhatást.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.