A paprikákat, cukkiniket és paradicsomokat mosd meg, majd vágd őket kockákra.
A zöldségeket egyenlő méretű darabokra vágd, hogy egyenletesen főjenek.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd egy serpenyőben melegítsd fel a szezámolajat.
A szezámolaj ad egy különleges, enyhén pörkölt ízt, amit más olajok nem tudnak pótolni.
A hagymát és fokhagymát add a serpenyőbe, és pirítsd őket, amíg üvegesedni nem kezdenek.
Ne hagyd túl pirulni a fokhagymát, mert keserű ízt adhat az ételnek.
Add hozzá a paprikát, cukkinit és paradicsomot a serpenyőhöz, és süsd őket 5-7 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ha szeretnéd, egy kis vizet vagy alaplevet adhatsz hozzá, hogy szaftosabb legyen.
Öntsd hozzá a szójaszószt, sót és borsot, majd keverd össze alaposan.
A szójaszósz ízesíti a zöldségeket és egy kis sós ízt ad hozzá.
A mártást főzd alacsony lángon még 5 percig, majd friss lime levével tálald, és szórd meg friss korianderrel.
A lime frissessége kiemeli a zöldségek ízét, így érdemes frissen facsarni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.