A joghurtot öntsd egy tálba, és alaposan keverd meg, hogy sima legyen.
Ha a joghurt túl sűrű, egy kevés vizet is adhatunk hozzá, hogy lágyabb állagot kapjunk.
A paradicsomokat mosd meg, hámozd meg, és apróra vágd.
A paradicsomokat finomra vágva jobban eloszlanak a raitában, így ínycsiklandóbb lesz.
A koriandert apróra vágd, és add hozzá a joghurthoz.
A koriander frissességet ad a raitának, és kiemeli a paradicsom ízét.
A köményt és a cilantro-t is keverd bele, és sóval, borssal ízesítsd.
A kömény enyhén füstös íze kiemeli a paradicsom friss ízét, míg a cilantro hozzáad egy kis csípősséget.
A citromlevet add hozzá, majd alaposan keverd össze az egészet.
A citromlé frissítő hatást ad a raitának, így érdemes ne hagyni ki.
Tálalás előtt hűtsd le a raitát, hogy az ízek összeérjenek, és tálald hidegen.
A hűtés segít az ízek összeérésében, így még finomabb lesz az étel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.