A gombát tisztítsd meg és vágd fel apró darabokra. A hagymát és fokhagymát is vágd finomra.
A gombát ne mossuk, hanem töröljük le egy nedves ronggyal, hogy megőrizzük a legjobb textúráját.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg a hagymát és fokhagymát, amíg illatos nem lesz.
A hagymát alacsony lángon pirítsd, hogy ne égjen meg, és érezd az ízek gazdagodását.
Add hozzá a felvágott gombát a serpenyőhöz, és pirítsd meg őket, amíg a gomba levet ereszt és az összes folyadék elpárolog.
A gomba főzéséhez fontos, hogy a serpenyő legyen elég nagy, hogy a gomba ne főljön, hanem piruljon.
A szójaszószt és a fűszerkeveréket is add hozzá a gombához, majd keverd össze. Főzd még 2-3 percig.
A szójaszósz gazdagítja az ízeket, de ha kevesebb sós ízre vágysz, csökkentsd a mennyiséget.
Közben a üvegtésztát főzd meg forró vízben, majd szűrd le és tedd félre.
Üvegtészta gyorsan fő, ezért figyelj rá, hogy ne főzd túl, mert akkor szét fog esni.
A gombás keveréket és a főtt üvegtésztát jól keverd össze, majd tedd egy tálba.
A gombás és tésztás keverék ízesíthető még egy kis citromlével, hogy frissítőbb ízt kapj.
Egy serpenyőben pirítsd meg a szezámmagot, majd szórd rá a keverékre tálalás előtt.
A pirított szezámmag ropogós textúrát ad, és különleges ízt biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.