A patra tésztát előkészítjük a csicseriborsó liszttel és a fűszeres korianderporral.
A csicseriborsó liszt segít a tészta puhaságában, de fontos, hogy ne legyen túl sok liszt hozzáadva, hogy a tészta ne legyen túl kemény.
A citromlevet és tamarind pürét a tésztába keverjük, hogy egy friss és enyhén savanyú ízt adjon.
A citrom ízét érdemes fokozni, ha valaki extra friss ízre vágyik.
A tésztát kis adagokban pároljuk egy gőzölő kosárban.
Fontos, hogy a tésztát ne túl sűrűn pakoljuk a gőzölő kosárba, hogy egyenletesen párolódjon.
Miután a tészta kész, meglocsoljuk friss korianderrel és szezámmaggal.
A koriander és a szezámmag frissebb ízt ad, és a szezámmag fokozza az étel textúráját.
A curry leveleket is hozzáadjuk, hogy a patra fűszeres és illatos legyen.
A curry levelek fokozzák a fűszerek ízét, és különleges aromát adnak a kész ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.