A zöldségeket (burgonya, zöldborsó, sárgarépa) főzd meg, amíg megpuhulnak.
Ha gyorsítani szeretnél, használhatsz konzerv zöldségeket.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd egy serpenyőben pirítsd meg egy kis olajon.
Ügyelj arra, hogy a fokhagyma ne égjen meg, mert keserűvé válhat.
A megpuhult zöldségeket pürésítsd egy botmixerrel, majd add hozzá a pirított hagymát, garam masalát és sót.
A pürésített zöldségekhez adj hozzá egy kis vizet, hogy a szósz sima és krémes legyen.
A pav zsemlét vágd félbe, és egy serpenyőben pirítsd meg őket egy kevés olajjal.
A pirítás segít, hogy a pav zsemle kívül ropogós legyen.
A pav-ot tálald a fűszeres zöldséges szósszal, és egy kis friss korianderrel díszítsd.
Tálalás előtt egy kis friss citromlevet is csavarhatsz a Pav Bhaji-ra.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.