A krumplit hámozd meg, és vágd kisebb darabokra. Tedd egy fazékba és főzd meg vízben, amíg teljesen megpuhul.
A krumplit érdemes kicsi darabokra vágni, hogy gyorsabban megfőjön.
A gombát tisztítsd meg és vágd szeletekre. A hagymát apróra vágd, a paradicsomokat pedig kockázd fel.
A gombát érdemes nem túl apróra vágni, hogy megőrizzék az állagukat főzés közben.
Egy serpenyőben melegíts vajat, majd add hozzá a hagymát. Pirítsd meg, amíg üvegesedni nem kezd.
Ne hagyd a hagymát túl pirulni, hogy ne legyen keserű.
Add hozzá a paradicsomot és a zöld chilit. Főzd őket, amíg a paradicsomok megpuhulnak és a keverék sűrűsödik.
A paradicsomokat kicsit letakarhatod, hogy gyorsabban megpuhuljanak.
Amikor a paradicsom elkészült, add hozzá a gombát és a köményt, majd főzd, amíg a gomba is megpuhul.
A gomba főzése közben figyelj arra, hogy a felesleges víz elpárologjon, hogy ne legyen túl vizes a keverék.
Egy kisebb tálban pürésítsd a megfőzött krumplit, majd add hozzá a gombás keverékhez. Keverd össze, majd adj hozzá Pav Bhaji masalát és sót.
Ha túl száraznak tűnik a keverék, egy kis vízzel hígíthatod.
A kész Pav Bhajit tálald frissen apróra vágott korianderrel, és tálald a meleg Pav zsemlékkel, amiket vajjal megpirítottál.
A Pav zsemléket melegen és ropogósan tálald, hogy még finomabb legyen!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.