A krémsajtot keverd össze egy evőkanál mézzel, hogy egy édes, krémes tölteléket kapj.
Használhatsz juharszirupot is a méz helyett.
Az epreket mosd meg, távolítsd el a szárukat, és szeleteld fel vékony darabokra.
A fagyasztott epret is használhatsz, de hagyd, hogy teljesen kiolvadjon, és alaposan csöpögtesd le.
A piadinát melegítsd meg egy serpenyőben, mindkét oldalát pirítsd meg 1-2 percig, amíg enyhén ropogós nem lesz.
Ez a lépés kihagyható, ha a piadinát nem szeretnéd melegen fogyasztani.
A kész piadinát kend meg a krémsajtos mézes töltelékkel.
Ne kend túl vastagon a krémet, mert akkor kifolyhat a piadinából.
Szórd meg a szeletelt eperrel, és ha szeretnéd, egy kis friss mentalevelet is adhatunk a tetejére.
Egy kevés porcukorral is megszórhatod a piadinát.
Hajtsd félbe a piadinát, és tálald azonnal.
Azonnal tálald, hogy az eper friss és ropogós maradjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.