A chayote-t hámozd meg, vágd félbe, és távolítsd el a magját. Vágd kockákra.
A chayote egy zöldséges ízű növény, amely hasonlít a cukkínire. Ha nem találod, helyettesítheted cukkínivel is.
A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágd, a paprikát pedig kockázd fel.
Ha szeretnél extra ízt adni, a paprikát enyhén pörkölheted a serpenyőben, mielőtt hozzáadod a többi hozzávalót.
Egy serpenyőben hevítsd fel a kókuszolajat, majd add hozzá a darált húst. Pirítsd meg, amíg minden oldala szépen meg nem pirul.
A hús pirítása segít, hogy jobban kiadja az ízeket és megelőzi a hús pörkölődését.
Add hozzá a vöröshagymát, fokhagymát, paprikát és paradicsomot. Főzd őket 5-7 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak és a paradicsom levet enged.
A paradicsomok engedett leve ad egy szép szósz alapot az ételhez.
Most add hozzá a chayote-t, olajbogyót, mazsolát, sót, borsot és köményt. Öntsd fel egy kevés vízzel, hogy egy szaftos ételt kapj. Főzd alacsony lángon további 10-15 percig.
A mazsola édes íze remekül kiegészíti a fűszeres alapot, de ha nem szereted az édes-sós ízkombinációt, elhagyhatod.
Tálald melegen, és szórd meg friss korianderrel.
A friss koriander élénk zöld színe és friss íze nagyszerűen illik a Picadillóhoz, és gazdagítja az ízélményt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.