Nyújtsd ki a pizza tésztát lisztezett felületen, és helyezd egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
Ha nincs pizza tésztád, használhatsz bolti késztésztát is.
Kend meg a tésztát paradicsomszósszal, és szórd meg egy csipet sóval és borssal.
A paradicsomszósz legyen jó minőségű, hogy finom legyen a pizza.
Főzd meg a zöldborsót sós vízben 5 percig, majd szűrd le, és hagyd hűlni.
A zöldborsót ne főzd túl, mert akkor pépes lesz.
Helyezd a főtt zöldborsót egyenletesen a paradicsomos alapra, majd szórd meg reszelt parmezánnal.
A parmezán ad egy különleges ízt a pizzának.
Add hozzá a szeletekre vágott mozzarellát, és locsold meg egy kevés olívaolajjal.
A mozzarella legyen friss, hogy jól megolvadjon a sütőben.
Süsd a pizzát előmelegített sütőben 220°C-on körülbelül 12-15 percig, amíg a sajt megolvad és a tészta ropogós lesz.
A sütési idő függ a sütődtől, figyelj rá, hogy ne égjen meg a pizza.
Miután a pizza elkészült, díszítsd friss bazsalikomlevelekkel, és tálald azonnal.
A friss bazsalikom teszi fel a koronát erre a pizzára.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.