Nyújtsd ki a pizza tésztát lisztezett felületen, és helyezd egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
A tésztát könnyebb nyújtani, ha szobahőmérsékletű.
Kend meg a tésztát a pürésített sült sütőtökkel, és szórd meg egy csipet sóval és borssal.
A sütőtökpürét ízesítheted egy kevés szerecsendióval vagy gyömbérrel is.
Szórd rá a sütőtökös alapra a szeletekre vágott mozzarellát és reszelt parmezánt.
Használj jó minőségű, friss mozzarellát a legjobb ízélményért.
Aprítsd fel a fokhagymát, és szórd egyenletesen a pizza tetejére.
A fokhagymát ne aprítsd túl finomra, mert könnyen megéghet a sütőben.
Helyezz néhány friss zsályalevelet a tetejére, és locsold meg olívaolajjal.
A zsályaleveleket ne tedd túl sokat, mert erős íze van.
Süsd a pizzát előmelegített sütőben 220°C-on körülbelül 12-15 percig, amíg a sajt aranybarnára olvad, és a tészta ropogós lesz.
Figyeld a pizzát sütés közben, mert a sütési idő sütőtől függően változhat.
Miután elkészült, díszítsd további zsályalevelekkel, és azonnal tálald.
Tálalás előtt locsold meg egy kevés balzsamecet krémmel a különleges ízhatásért.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.